Znane powiedzenie „Przez żołądek do serca” ma również zastosowanie w relacji pracodawca – pracownik. Dbanie przez firmę o to, by pracownicy mogli w czasie pracy zjeść ciepły posiłek to inwestycja, która zwraca się w utrzymaniu lub wzroście wydajności, zaangażowania oraz lojalności pracowników. A w zależności od formuły oferowanych świadczeń żywieniowych daje pracodawcy również oszczędności. 

Jak zapewnić wydajność i zdolność do koncentracji swoich pracowników, a przy tym zoptymalizować koszty ponoszone przez firmę? Znajdź odpowiedź na te i inne pytania w najnowszym materiale eksperckim przygotowanym przez Sodexo Benefits & Rewards. 

Wypełnij formularz już teraz!
Zainteresowała Cię nasza oferta? Wypełnij formularz poniżej, a skontaktujemy się z Tobą, by porozmawiać o Twoich potrzebach i zaproponować najnowocześniejsze i najciekawsze rozwiązania na rynku.